Uređenje interijera može biti ogromna investicija, ponekima i investicija koju otplaćuju godinama. Zbog toga 3D dizajn prostora može biti odličan vodič Vama i Vašim izvođačima radova kako treba izgledati finalni rezultat.

Vidi – pa gradi

Kod gradnje nove kuće ili uređenja postojećeg prostora, 3D projektiranje je u većini slučaja obavezno. Projekti gradnje i renovacije oduzimaju jako puno vremena i novaca te kako biste dobili točno ono što želite Vi i Vaš izvođač radova morate biti na istoj valnoj duljini. Korištenjem 3D tehnologije smanjujete rizik na minimum. Možda nećete rušiti zidove ili dizati parket, no kod kombiniranja boje zidova, materijala, namještaja, tepiha, zavjesa, prozora i dekoracija – vidjeti prije nego uređivati je jednako značajno kao i kod velikih renovacija.

Što je za nas 3D dizajn?

Najednostavnijim primjerom u 3 koraka probati ćemo Vam objasniti kako izgleda naša usluga 3D dizajna.


Zaprimanje tlocrta

Prvi postupak kreće kada zaprimimo Vaš tlocrt. Detaljnom analizom prostora, Vaših želja, potreba i budžeta, naš tim kreće na istraživanje, uređivanje i kombiniranje elemenata za prostor koji se uređuje.


Crtanje i pretvaranje prostora u 3D dizajn

U ovoj fazi se stvaraju i kombiniraju boje, materijali, namještaj i ostali elementi. Pokazujemo Vam naše ideje i rješenje dok se ne odlučite za finalni dizajn.


Realistične fotografije prostora

Nakon što kreirali Vaš Dom za mene, mi razvijamo 3D dizajn prostora u nekoliko realističnih slika koji će biti Vaš fokus u daljnjem uređenju prostora i kreiranju doma.