Konzultacije

Konzultacije o dizajnu interijera odličan su prvi korak kod renovacije ili uređenja novog doma. Konzultacije rezultiraju s dokumentom koji će sadržavati sljedeće:

  • Definiranje paleta boja
  • Odabira materijala
  • Raspored namještaja u prostoru
  • Odabir i primjer detalja
  • Slike kao primjer
  • Preporuke za buduća uređenja

Zašto su konzultacije potrebne?

Prvenstveno, iako konzultacije plaćate, one Vam zapravo uštede novac. Dizajneri interijera su svakodnevno u poslu opremanja i uređivanja prostora, što znači da znaju kako da dobijete najbolju verziju onoga što želite unutar budžeta kojeg imate. Kombiniranje namještaja, elemenata i boja nije lagano i može Vam uzeti jako puno vremena. Stručna savjetovanja pomoći će Vam oko planiranja koliko će zapravo projekt trajati i koliko će što koštati.

Uštedjeti ćete novac

Jedna soba ili cijela kuća – troškovi mogu u trenu izmaći kontroli. Dizajner interijera može Vam pomoći kreirati cjelokupnu viziju projekta, uključujući budžet i vrijeme trajanja.

Odabrati ćete najbolje opcije

Dizajner interijera neprekidno radi na projektima i ima pristup proizvodima, resursima i stručnjacima kojima je to svakodnevica. Vaš dizajner će Vam pomoći oko odabira i rasporeda namještaja, materijala i boja. Odabirom krivog materijala ili boje možete započeti krivo i dovesti se u nepotrebni trošak.

Elementi će biti savršeno usklađeni

Kod uređivanja interijera većina ljudi naiđe na probleme kod odabira stila i usklađivanja boja – nema potrebe da imate ove probleme.