Stigao nam je Prosinac, mjesec u kojem slavimo Božić! Mjesec slavlja, ljubavi, dobre hrane, obećanja i pjesama! Dok ćemo u sljedećih par tjedana slaviti različite blagdane, jedno je ostalo isto kao i tijekom cijele godine: zajedništvo! Ovo je doba godine rezervirano za druženje s onima koje volimo, bilo da su to naša obitelj ili najbliži prijatelji, naši kolege i suradnici ili voljeni kućni ljubimci.

Vrijeme je da se organiziraju velike blagdanske gozbe i improvizirane večeri. Vrijeme je da podsjetimo one koje volimo zašto ih volimo; da se udobno smjestimo oko stola za večeru, kamina i osvijetljene božićne jelke.

Iako je ostalo oko 2 tjedna do Božića, vremena nikad dosta, stoga sa Vama dijelimo nekoliko najdražih blagdanskih ukrasa i zabavnih predmeta kako bi Vam pomogli u pripremi za božićni ugođaj.

Tijekom blagdana savjetujemo da većina dekoracije koju unesete u svoj dom bude donekle neutralnog tona. Ovi prekrasni božićni ukrasi za bor odlični su u kombinacija sa vrećom za poklone ispod bora.

Linkovi prizvoda:

Zvijezda od ratana

Božićni ukrasi – Mašna 

Vreća za poklone

Staklena kuglica sa zvijezdicama

Kuglice za bor

Kada se radi o zabavi tijekom praznika, volimo kombinirati ukrase koje imamo od prošlih godina s nekoliko dodatnih komada zbog kojih stol sjaji. Ovi prekrasni podmetači za stol daju božićni ugođaj bilo kojem setu tanjura. Također, ukoliko imate bijeli set tanjura možete ga upotpuniti sa većim donjim zlatnim tanjurom zanimljivih rubova. U kombinaciji sa ovim čašama i ubrusima stol će izgledati kao prava božićna čarolija.

Linkovi proizvoda:

Podmetač za stol Pahulja

Podmetač za stol od vlakna u obliku zvijezde

Podmetač Beads zlatni

Podmetač za čaše Beads

Prsten za ubrus u obliku pahulje

Staklenina od kristalina sa zlatnim rubom

Ubrusi s božićnim uzorkom

Donji tanjur zaobljenih rubova

Zdjela sa zlatnim rubom

Ako ste domaćin zabava i druženja (posebno u ovo zimsko doba) potrebno je osigurati udobnost za obitelj i prijatelje. Ove prekrasne jastučnice i super mekana dekica super je za imati pri ruci, a svijeće na stalku ili u posudici samo upotpunjuju božićni ugođaj.

Linkovi proizvoda:

Božićna deka

Svijeća Family time

Svijeća Fulla

Okrugla svijeća

Svijećnjak zlatne boje

Deke i jastuci

Pokloni voljenima biti će još osobniji s vrpcama, oznakama i ukrasima. Osim već spomenute vreće za poklone, poklone možete zamotati u ove jednostave, a prekrasne ukrasne papire, ukrasne kutije te uz oznake ne morate pamtiti kome ste namijenili koji poklon. Vrlo praktično, zar ne? 🙂

Linkovi proizvoda:

Ukrasi za Božić