DOM IZ SNOVA: Najbolji vanjski tuševi diljem svijeta

Postoji nešto primamljivo kada su u pitanju vanjski tuševi, a pogotovo to što je dio naše rubrike Dom iz snova. U ovom užurbanom životu, svima nam treba nešto da nam malo skrene misli i odvede negdje daleko.. podsjeti na drage ljude i lijepe uspomene.. barem na par minuta. Pa smo izabrali upravo vanjske tuševe – ljetna vrućina, pješčane plaže, slana koža i miris mora. Često kada pričamo o vanjskim tuševima svi pomisle na ljetne šarene kućice na plaži uz drveno popločen tuš, no postoji toliko inspirativnih tuševa da smo morali malo istražiti i pokazati Vam naših top 15 vanjskih tuševa diljem svijeta. Zavalite se u fotelju, natočite kavicu, čaj ili čašu vina i uživajte!

     1. Chandra Villa, Bali

Privatan tuš u Chandra Villi na Baliju je definitivno tuš iz snova! Pet drvenih ploča oslikanih Balijskim pismom uz puni pogled na spavaću sobu i nadamo se voljenu osobu!

     2. Calistoga Ranch

Calistoga Ranch vanjski tuševi

Nemamo riječi! Nagnuto stablo unutar drveno popločenih zidova dodaje nešto posebno ovom tušu. Kako se Vama sviđa?

     3.  One & Only Le Saint Géran, Mauritius

One & Only Le Saint Géran, Mauritius vanjski tusevi

Polu unutarnji, polu vanjski, ovaj tuš na Mauricijusu omogućuje osjećaj privatnog, a i otvorenog tipa tuširanja. Uokviren kamenim sjedištem i obiljem flore, u tuš možete ući kroz vrt ili kroz sobu.

        4.   Australian House & Garden

 

Australian House & Garden vanjski tusevi

Ovakav tuš nema tko ne bi poželio! 

 

     5.     Five Elements, Bali

Five Elements, Bali vanjski tuševi

Five Elements s Balija doista je izgradio tropski raj. Obložen bambusovim zidovima i neobičnim ovalnim ogledalom, lakirani drveni podovi vode do tuš kabine iz snova.

     

       6.      Dizajner: Madeline Stuart; Fotograf: Roger Davies

vanjski tuš

Tuš omeđen ružama, zgodno ali možda bolno. Ovaj tuš defintivno je privlačan izgledom, ali bismo ga preskočili kad je riječ o tuširanju!

   7.   Allure Design

Allure Design vanjski tuš

Ovaj tuš definira modernu urbanu džunglu. Pogledajte samo palme iza zida, zajedno s drvetom i papratima iznutra. 

 

    8.    Vila Vita Parc, Portugal

Vila Vita Parc, Portugal vanjski tus

Jeste li ikada imali želju tuširati se u pećini? Možete ju ostvariti u portuglaskom odmaralištu, koje je stvorilo ovaj predivni mozaik tuš u sredini stijene.

   9.    Dizajner: Erin Michael

dizajnerski vanjski tuš

U ovom carstvu tuševa iz snova evo jednog jednostavnog kojeg možete izgraditi doma. Ako imate kuću, na stražnjem dijelu izgradite svoj vanjski tuš iz snova.

 

     10.    Napa Valley, Califonia

vanjski tuš s pogledom

Arhitekt Howard J. Backen i dizajnerica interijera Nicole Hollis dizajnirali su tuš od neutralne vapnenačke boje za zid i keramičke podne pločice koje povezuju interijer i eksterijer. 

        11.   MM+ Architects

mm+ vanjski tuševi

Ljubitelji plaža vide praktičnost u tuširanju na vanjskom tušu. Isprati pijesak vani puno je praktičnije nego unositi ga u kuću i kupaonicu.

      12.   Designer: Outdoor Establishments

vanjski tuš drvo

Još jedan jednostavan tuš za napraviti i za čistiti. Kako Vam se sviđa?

   13.    Arhitekt: Breathe Architecture

Japanski tuš u industrijskom stilu. Koji stil Vi preferirate za rubriku Dom iz snova?

    14.    Makarios Houses, Macari, Italy

vanjski tuš u Makarios Houses, Macari, Italy

Savršen tuš za obitelji na odmoru! Ako imate kuću na moru, napravite tuš u kojem svi možete uživati, poput ovog u Italiji.

  15.     Tuš Judy Blume

Prekrasno drveno postolje između stabala s otvorenim kliznim vratima koje povezuju vanjski tuš s unutranjom kupkom. Cvijeće upotpunjuje razlog naziva tuš iz snova!

Moglo bi vas zanimati...

Pretplati se na newsletter