Uređenje doma u duhu Božića

Božić.. Zvuk božićnih zvončića, miris kuhanog vina, punča, svježe pečenih kolačića, lampice i neobjašnjiva želja za smrzavanjem na Zagrebačkom Adventu. Vrijeme kada trošimo ko’ ludi jer ipak je Božić! Vrijeme kada nemamo ni sekunde sami za sebe, zar ne?

To bi trebalo biti vrijeme ljubavi, sreće i veselja, a u nekim domovima je, nažalost, upravo suprotno. Ludnica zbog kolača, poklona, čišćenja, uređenja i još uz sve to i one ‘uobičajene’ obaveze kao što su posao, klinci, škola, faks, itd.. Pa tko stigne smišljati razne dekoracije i ideje za idealan Božić?! Zato smo mi tu! Donosimo vam najbolje uređene domove za Božić diljem svijeta! Skratite si muke, malo odahnite od ludila, uživajte i pronađite inspiraciju u našoj galeriji za uređenje doma u duhu Božića! ?

 

Blagavaonica

Više nemate ideja za uređenje stola? Ne znate što više izmisliti, a da ne bude dosadno i već viđeno? Inspirirajte se pa iznenadite sami sebe i svoje bližnje s ovim idejama..

Uređenje doma u duhu Božića velika blagavaona

Detalji su bitni, no osobni pečat uređenju stola dati će odabir pravih dekoracija.

 

 

Spavaća soba

Da biste osjetili Božićni duh čim se probudite, morate ukrasiti i spavaću sobu! A postoje li bolji načini od ovih na slikama?

Uređenje doma u duhu Božića spavaca soba s jastucima

Za one koji ne vole kič u spavaćoj sobi, neka vam se ne diže kosa na glavi, samo scrollajte niže pa uživajte u uređenju dnevnog boravka!

 

 

Hodnik

Kao što smo u jednom prijašnjem članku rekli, po hodniku se dom poznaje! Ne zanemarite prvi dojam, pa tako ove godine posvetite i hodniku malo pažnje. Vjerujte, neće proći nezapaženo! 😉

 

Uređenje doma u duhu Božića bozicni hodnik

Ne morate kupovati nove ukrase samo za hodnik jer ga dosad niste kitili, pametno iskoristite dosadašnje ukrase pa ako treba kupite pokoji novi.

 

Kuhinja

Kuhinja je možda kutak doma koji neće vidjeti gosti (osim ako ima dobrih duša pa uskoče i pomognu domaćici 🙂 no zbog sebe i nju možete ukrasiti! Ako pak imate open space, ili se Vaša kuhinja vidi iz blagavaonice ili dnevnog boravka, možete dodati koji ukras.

 

Uređenje doma u duhu Božića klasicna bozicna kuhinja

Od dekoracije možete staviti pokoju svijeću, mali borić ili samo božićnu zvijezdu. 

Dnevni boravak

U većini domova dnevni boravak je središte akcije kada je u pitanju blagdanski dekor. Tamo ide božićno drvce, tamo se otvaraju svi pokloni, tamo se pjevaju pjesme i tamo se okupljamo s obitelji i prijateljima.    ???

Pobrinite se da Vaši ukućani i gosti osjete toplinu i sreću ne samo kroz pečenu puricu, mlince i božićne kolače nego i kroz dekoraciju!

Uređenje doma u duhu Božića dnevni boravak bozicno drvce

Koja slika Vam se najviše sviđa? Kako ste Vi uredili svoj dom? Pošaljite nam svoje uređenje doma u duhu Božića! 🙂

 

 

 

 

 

Moglo bi vas zanimati...

Pretplati se na newsletter